Single post: Clubul PlayStation 5 Pro
-
Senior Member
Bun, deci cu sursa cu tot l-ai scos la 5550 RON, ceea ce este ok. La PlayStation nu sunt obligat sa-mi iau drive, ma joc digital sa zicem, deci raman la 4200 RON cu tot cu stand. Din acel PC ce pot sa scot, poate doar drive-ul ala de 150 RON? De ce alta componenta ma pot lipsi?
La PC chiar te cred ca ai uitat de sursa, dar la PS5 mai aveai putin si adaugai si benzina pana la magazin si spaga data curierului, etc, cu putin efort il scoteai la 6500.
Daca echilibram putin balanta si nu mai 'uitam' nimic, imi iese o diferenta de 1300 de RON. Nu mi-ar sta bine cu un XSS in dormitor sau cu un Switch de banii aia? Oricum n-as fi un master race de banii aia cu acel PC, master race esti daca ai un 4090 sau un PC ca Tudor, de banii aia doar te urci in autobuz, dar stai in picioare, conform standardelor si ideologiei care s-a creat in jurul acestui termen de 'master race'.
Apoi, e bine ca n-ai uitat de subscriptia la PSN, dar pe PC bagam filelist sau cum/ce ne jucam? Nu ma pricep, nu am, dar banuiesc ca nici acolo serviciile si jocurile nu sunt gratis, nu? Dar cu libraria de 68 de jocuri din PS environment ce fac, le cumpar din nou pe PC?
Also, care 6 ani? In 6 ani pe PC-ul ala o sa mai rulezi doar Paint si Excel, poti sa-i pui si Voodoo Banshee ca tot aia e...
De bine de rau, pe PS5 Pro vor mai rula jocuri si peste 10 ani, in Low Details si optimizare proasta, dar va reprezenta in continuare o optiune valida pentru cei putin pretentiosi, asa cum este PS4 vanila astazi, la 10 ani de la lansare.