Insisti cu low settings si 30fps si in continuare gresesti cu treaba asta, nu este nici un low setting nicaieri, sunt jocuri prezentate H2H inclusiv de DF sau altii la fel de calificati, in care daca n-ar fi informatia aia pe HUD nici n-ai sti care este PC si care este PS5/PS5 Pro/XSX, cu tot cu ',' compresia de la Youtube.

Recomandarea mea ar fi, pentru ca s-a poluat excesiv thread-ul asta cu informatii despre PC, deci off-topic, sa deschideti un thread separat in sectiunea PC (eventual un 'Console Killer', whatever, ce vreti voi) si sa discutati acolo despre PC-uri pana s-o intoarce Don Mattick la Microsoft. Promit sa nu intru.

Aici nu vei reusi sa impui o mentalitate anume, n-o sa vina nimeni sa spuna 'Da Cosmin gata, in urma postarii tale, pentru ca te indoiesti de nivelul meu intelectual, de maine vand si trec la PC'.
Cine a simtit sa faca asta a facut-o deja, nu era nevoie sa vina PS5 Pro ca sa alunge lumea catre PC. Au facut Microsoft suficient efort in sensul asta, deja. Cine a ramas, e acolo for the long run, isi va pastra portofoliul, profilul si trofeele in asteptarea PlayStation 6 si next Xbox.

Dupa cum am mai spus, a fost o zi lunga, ma bucur ca la finalul ei am putut comunica fara sa continuam sa ne jignim, take care si have fun!