@Xander RO, intentia mea nu era sa ofensez, ci doar sa arat ca poti sa ai 60fps si beyond Quality in acelasi timp, in aceeasi suma, lucruri pe care tu ai sustinut ca le doreai cel mai mult de la PS5 Pro. Nu lucrez in industrie si nu castig nimic daca sustin vreo tabara.

Quote Originally Posted by tudort View Post
E bine că rămâne scris măcar, te-ai contrazis. Este părerea ta și o respectăm, dar chiar și numai sugestia ta că dacă insistăm să avem ps5 pro suntem la un nivel intelectual scăzut a fost răutăcioasă. Cel mai simplu și elegant mod să-ți răscumperi greșeala în exprimare este să-ți ceri scuze pentru ce ai zis și să specifici ce dorești tu fără să aduci în discuție capacitatea intelectuală a altor persoane care au alte preferințe. Și la mașini sport două fac fix aceleași lucruri și poate una e de zece ori mai scumpă. Dacă o prefer pe aia după logica ta sunt redus mintal. Gusturile nu se discută. E o lume liberă. Eu nu sunt nici atehnic, nu sunt nici extrem de comod, nici obsedat de exclusivități, ci pur și simplu îmi place PlayStation. Să fim sănătoși și să ne jucăm pe orice doar să împărțim bunătate și iubire nu dezbinare și ură. Până la urmă e un hobby frumos pe care îl împărțim. Numai bine, sănătate și Doamne Ajută.

Sent from my Pixel 9 Pro XL using Tapatalk

Imi cer scuze pentru ca nici macar acum nu ai inteles ce am vrut sa spun, desi ti-am raspuns deja mai sus.
Cum am repetat, scopul meu era sa largesc orizontul celor dispusi sa inteleaga, si in acelasi timp sa justific existenta PS5 PRO chiar si in conditiile actuale. Important este ca suntem liberi sa decidem fiecare ce este mai bun pentru noi, si chiar sa fim in dezacord cand altii iau decizii mai putin inspirate.