Single post: Clubul PlayStation 5 Pro
-
Senior Member

Originally Posted by
cosmin1088
@Srachi, ai acolo dream machine, dar esti mult peste PS5 PRO ca pret, n-ar fi o comparatie corecta cu discutia de aici.
Neaparat sa faci update de BIOS, au fost mari probleme cu seriile 13, 14 de la Intel.
Si da, senzatia dupa ce poti sa joci orice, fara compromisuri, fara 30/60 fps choices, e priceless.
Da este peste PS5 Pro la pret, dublu si putin, pot socoti cat am investit in PC asta dar pana la urma PC nu e doar pt gaming si poti face multe cu el, eu vroiam doar sa evidentiez ca deja consolele au ajuns cam scumpe si ele dar ce te face bucuros te face si nu are pret lucrul asta. Totusi consolele erau mult mai accesibile pt mai toata lumea, acum poti sa-ti faci si un PC daca tot ai bani de un PRO. Eu unul nu am mai jucat pe de foarte mult timp, poate si 20 de ani, pana acum anul asta cand m-a prins iar dorul sa am un PC cum trebuie, oricum voi juca si pe console si nu-s aici sa promovez master race-ul, haha, dar e fain sa ai si un PC potent.
Stiu de toate problemele cu generatia 13/14 de la Intel, am ultimul BIOS cu microcode-ul ce rezolva problemele alea dar si inainte de BIOS update eu mi-am setat PL1/PL2 la 253W si ICCMax la 400A si eu nu am vazut spike-uri la voltaj, am si avut un undervolt de la inceput care chiar mi-a marit putin performanta si a imbunatatit si temepratura procesorului.
Cu power limit setat la 253W eu nu am avut probleme de instabilitate de care se vorbea la procesoarele asta iar la undervolt am scazut putin cate putin cat am putut cat sa ramana stabil si de atunci nu am avut nici cea mai mica problema.
Lumea se plangea de jocurile facute in Unreal Engine 5 ca dadeau crash de la procesoarele astea dar am jucat cateva si nu am avut probleme, oricum daca cumva se degradeaza procesorul mai repede, Intel a crescut garantia la gen 13/14 cu inca 2 ani, eu is acoperit pana in 2018 asa ca nu-mi fac probleme dar mersi de heads up, multi nu stiu de problemele astea si un BIOS update i-ar ajuta sa nu ajunga cu procesorul inutilizabil.