Am bagat si eu 2 ore aseara, este EXACT ce voiam sa fie
Pana acum nu am dat de niciun fel de bug, poate doar la sunet, e foarte brusca schimbarea de ambient sound cand tranzitionezi interior-exterior sau intre camere, dar so far so good (ma astept sa fie mult mai rau imediat . Dar dupa 4 ani de sute de ore de Escape from Tarkov, Stalker 2 mi se pare mult mai fluid si usor . Dar imi place ca au pastrat partea de hardcoreala, ador de exemplu faptul ca inamicii te vad de la 50m distanta, asa cum AR FI NORMAL, sau ca ti-ai luat 3 gloante si deja s-a dus 80% din HP si esti bleeding, etc. A trebuit totusi sa remapez controalele, default-urile sunt cam aiurea.

Also atmosfera e fix ce trebuie, desi ma gandesc daca sa dau turn off la muzica de fundal, uneori ma scoate din imersiune mai ales cand incerc s-ascult ce e in jurul meu. Also harta e IMENSA, ma uitam la ce distanta am facut in 2 ore si e fix nimic, sa nu mai spun de faptul ca sunt si multe cladiri mari unde sigur stai 2 ore doar in interiorul uneia. This can only get better oricum, mai ales cand incep baietii sa bage mods, o sa fie jucat jocul asta multi ani de-acum incolo.