Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: STALKER 2: Heart of Chornobyl

1. #104 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Sunt atat de impresionat de joc incat nu stiu de unde sa incep. In aproximativ 3 ore de gameplay n-am intalnit nici un bug care sa ma oblige sa dau reload la vreo salvare. Sigur, are problemele lui la lansare, dar sunt convins ca vor fi maturate una cate una prin patch-uri.

Sunt blown away de cat de bine poate sa arate pe Xbox Series X! Ce iluminare, ce texturi, ce reflexii in apa, las aici cateva poze scoase RAW din Xbox. Imi era teama de calitatea grafica pe Xbox. Inclusiv in modul Performance, unde mai scade sub 60fps to be fair, jocul arata superb.
    Sunetul, atunci cand merge surround-ul cum trebuie (probabil quick fix), este de asemenea la inaltime. Ascultati in linistea noptii in casti, cum canta cucuveaua (sau ce mama ei este) in copaci!

Gameplay wise, ma bucur atat de mult ca au ramas la old school si ca nu l-au facut Call of Duty! Nici macar cu Metro nu poate fi comparat.
    Jocul este exact ceea ce trebuia sa fie STALKER, asa cum il stiam, un survival shooter dificil, cu miscari greoaie, clunky, fara aim assist si extrem de apropiat de realitate. Cine a tras cu o arma in poligon stie acel feeling, exact asta au facut si si-au asumat faptul ca gunplay-ul va fi cat se poate de real si de dificil!

Harta este imensa, in 3 ore cred ca n-am facut decat un obiectiv. Te incurajeaza la fiecare pas sa mai explorezi o cladire, o casa, o anomalie. Am reusit fara sa vreau sa atrag un monstru intr-o anomalie si l-a facut pifal, a fost atat de rewarding! Am senzatia ca voi petrece multe ore doar explorand, fara sa am un obiectiv anume.

Nu stiu daca mai incolo voi da de vreun bug nasol si imi va veni sa-l sparg, dar pana acum imersiunea a fost de 100% si culmea, fix azi m-a ajutat si vremea mohorata de afara sa joc intr-o benza totala toata dimineata. Ciclul day/night este senzational de asemenea, am intrat intr-o fabrica in lumina zilei si cand am iesit era un apus senzational, apoi s-a asternut usor usor noaptea si prin balti au inceput sa cante broastele!

There we go stalkers, parerea mea este ca avem un joc greu de tot, care dupa ce va mai primi niste polish va straluci asa cum o face acum Cyberpunk. As vrea sa felicit echipa din Ucraina pentru tot efortul despus si pentru pasiunea care se vede la fiecare pas, in ciuda tuturor nenorocirilor prin care au trecut! Nu va lasati descurajati de unele reviews, dive in, exista mereu un Autosave la 3 minute in spate.
    Attached Images Attached Images s.t..l.k.e.r.-2_-heart-chornobyl-2024-11-21-09-39-22.jpg s.t..l.k.e.r.-2_-heart-chornobyl-2024-11-21-10-36-53.jpg s.t..l.k.e.r.-2_-heart-chornobyl-2024-11-21-11-11-49.jpg s.t..l.k.e.r.-2_-heart-chornobyl-2024-11-21-11-14-12.jpg s.t..l.k.e.r.-2_-heart-chornobyl-2024-11-21-11-15-03.jpg s.t..l.k.e.r.-2_-heart-chornobyl-2024-11-21-11-19-23.jpg s.t..l.k.e.r.-2_-heart-chornobyl-2024-11-21-11-51-18.jpg s.t..l.k.e.r.-2_-heart-chornobyl-2024-11-21-11-52-51.jpg s.t..l.k.e.r.-2_-heart-chornobyl-2024-11-21-12-02-37.jpg s.t..l.k.e.r.-2_-heart-chornobyl-2024-11-21-12-14-30.jpg