Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: STALKER 2: Heart of Chornobyl
-
Why so serious ?
Fix asta voiam si eu sa spun.
Oricat imi place jocul, cred ca voi lua o pauza de la el, macar pana la urmatorul patch.
Am avut aseara 2 faze atat de frustrante, incat efectiv am inchis jocul, desi mai aveam timp de joaca, vreo 2h.
Prima data, la finalul primei zone - pun cu spoiler desi nu e neaparat:
A doua faza a fost mega imbecila, la inceputul zonei 2, unde eram intr-o misiune banala de recuperat un artefact, dar intr-o zona mai greu accesibila si random a inceput o furtuna d-aia toxica pentru care trebuie sa te adapostesti urgent, iar eu eram cumva sub pamant, dar tot ma omora instant - efectiv iti scadea viata in cateva secunde de nu aveai timp sa faci animatia de bagat viata. Si am incercat de vreo 40 de ori, cred, diferite rute si feluri de a fugi de acolo, de a ma ascunde, de a baga viata efectiv incontinuu dar nu am reusit nimic.
Pana la urma am avut, cumva, noroc, la o faza imbecila - am dat load mult in spate, dar tot in misiune si in loc sa pierd timp sa ma bat cu aia sau sa fac loot, am rupt-o cu fuga, stiind unde trebuia sa ajung, m-am ferit efectiv de vreo 8 dihanii si 4-5 oameni, prin baltoace radioactive si prin canale, limitarile jocului cu cataratul (pentru ca da, nici macar pe ceva la nivelul braului nu te poti catara - zici ca nu are maini...) si am reusit sa iau artefactul si sa fug si culmea, m-am adapostit intr-o cladire fara usi si geamuri, unde cumva aerul de la furtuna nu ajungea si nu-mi topea costumul instant 

In schimb am descoperit o chestie pe care nu o intelegeam initial - cand te ataca o haita de caini si tragi in ei si dispar in ceva fum albastru, de la un glont - atunci trebuie sa descoperi cainele care nu dispare si sa tragi in el pana moare (foarte mult) si asa dispar si restu.
Ce sa zic...pacat. Mare pacat. Jocul este fabulos.
Sper sa rezolve mai rapid faza cu vazutul prin pereti, pentru ca mie AI-ul inamicilor chiar mi se pare bine implementat, chiar se ascund, se misca incontinuu, arunca cu grenade, se feresc - asta cand functioneaza bine.