Adevaratul sens al lui PS5 Pro se va vedea la lansarea GTA 6 cand nu vor mai fi console in stoc worldwide, veti vedea...
Restul reprezinta detalii care sunt pur subiective si nimeni nu greseste 100%, ce merita pentru A si nu merita pentru B si asa mai departe.
Nu ma implic mai tare in runda a 2-a de debate pentru ca mi-am spus parerea ferm la lansare.

Spun doar ca, daca ar exista patch de optimizare pentru Wu Kong pentru Pro si n-as avea N+1 alte prioritati financiare in perioada asta, as da si 6000 de RON pe un PS5 Pro pentru ca pur si simplu este cea mai puternica consola de pe piata la ora actuala. Nu ma intereseaza cat costa un PC sau ca se creeaza un precedent periculos, portarul de la noi de la bloc are iPhone 16, nu se discuta prioritatile si nici nu se poate defini o normalitate! Sunt dementi care aseara au votat HAUR, nu vad de ce nu mi s-ar parea normal sa dau 7500 RON pe un PlayStation 6! Free world!

Referitor la reclama dezgustatoare, nici cu Sisisoft nu mi-e rusine, au ajuns sa-mi spuna ca niste boraturi nesimtite ca un Motorola e un Xbox ca sa atraga clienti din Bangladesh!