Quote Originally Posted by Espiritus View Post
Esti tu nea mitica din garaj, sau de unde apologetica asta a magazinelor? Tocmai ca Altex nu e nea mitica, si tot nu livreaza la timp in jumatate din cazuri. Ba mai mult, nici nu au bunul simt sa te anunte din timp ca livrarea va intarzia. Ba si mai mult, nici macar nu au functie de anulare comanda, preferand sa arda gazul pana la adresa ta si sa refuzi coletul in loc sa nu mai trimita deloc. Ce sa zic, ramai tu in continuare cu speranta ca e o gluma, in timp ce eu ma bucur de produsele precomandate day 1 de la cine livreaza primul, asa cum e si normal.

Taxa de transport nu o platesti daca refuzi/anulezi coletul, nu stiu ce te face sa crezi ca ar fi asta un impediment sau o mirare.
Cred ca el e de aceeași parere cu tine dar s-a exprimat în ideea în care Altex se comporta ca magazinul lui nea Mitică și pe lângă a ne vedea fiecare interesul e normal sa fie sancționați cu plângeri șamd.

Pentru mine Altex era peste emag în ceea ce privește comunicarea și serviciul de relații cu clienți dar se pare ca toți o iau ușor ușor în jos.