E groasa treaba si cred ca urmatorul pas este sa ma apuc sa caut de munca in alta tara, urmat de o relocare cu familia

Mi se pare incredibil ca in mizeria asta de tara, este in regula sa minti, sa furi, sa faci declaratii false, fals in acte si in declaratii de avere, sa candidezi in functii inalte cand esti efectiv bolnav psihic si totusi sa nu te verifice nimeni, sa nu se activeze nimeni cu nimic.
Efectiv sapa lumea pe reddit si jurnalistii si scot la iveala tot felu de detalii cel putin dubioase, ca sa nu zic mai mult si totusi sa nu se activeze nimeni, cu nimic.
Omu ala trebuie testat de o persoana competenta si probabil internat la spitalul 9, daca nu aruncat in inchisoare pentru vreo 900 de ani. In niciun caz lasat sa conduca tara, ca marioneta lui Putin.

Si cum isi va lua imunitate in curand, nici nu se va misca nimic dupa aia.

Si noi ne miram si ne enervam de cocalarii care trec pe rosu, parcheaza pe unde vor ei si fac legea in general prin orice, iar politia se ia doar de oamenii care respecta legea.

Simt ca deja am ajuns o tara in care nu mai pot sa traiesc, daca nu vreau sa mor de vreun AVC in urmatorii 2-3 ani.