Deci din perspectiva voastra, mai bine sa nu iasa Lasconi, pentru ca este proasta si pentru ca doar amanam ce am amanat si pana acum. Iar acum este un moment bun sa inceapa violentele de strada, eventual o noua revolutie (scuze, o prima revolutie, pentru ca acest minunat CG a zis clar ca nu a existat revolutia din '89 - printre multe alte ineptii), in care sa moara multi oameni pentru decizia altora.
ok...

Culmea, Nicusor face treaba buna si-l lauda lumea - si e "doar" un primar.
Dar Lasconi, care a facut treaba buna la ea acolo la primarie, unde era doar un primar si ea. Dar ea nu e ok.

Also, e mai ok sa nu votati decat sa votati "raul cel mai mic"? Care e raul mic? Lasconi? Sunteti siguri de asta? Sunteti siguri ca Lasconi e un rau?
Dintre ei 2 (sau daca adaugam si PSD, PNL, AUR, samd), e singura necorupta. Asta e o problema pentru bizoni si pentru mafie, nu pentru omul de rand, care sta cuminte la semafor cand e rosu, care parcheaza masina la 200m de locul unde trebuie sa ajunga, nu pe trecerea de pietoni cand merge sa-si ia shaorma, sau care nu are afaceri cu Nordis.

Sincer, pot sa respect mai mult unu care voteaza, chiar daca pe ce cred eu ca e gresit, decat pe cineva care nu voteaza deloc - but hey...that's just me.

Dar e ok - nu suntem aici sa ne certam sau sa judecam parerile altora.

Sa va vad eu cum jubilati cand iese Putin si rromania o sa ajunga parte din mama rusie