Single post: Politica - tichie de margaritar
-
03-12-2024 20:02 #1282 SP
Admin
Pentru mine e suficient să văd cine s-a bucurat (și se bucură în continuare pe TikTok & FB) că a ieșit Căcălin Georgescu primul: mafioții și șefii clanurilor, maneliștii, scursurile sociale, fanii misticismului și cei care refuză explicațiile științei, anti-vaxerii, iubitorii de legionari, analfabeții funcționali, pro-rușii (și chiar rușii), extremistii, and the list goes on. Te uiți la ei cum postează și se bucură spunându-ne "Da băi, v-am tras-o!".
Nu ai ce să le ceri unora cu asemenea IQ și cu atention span-ul de maxim 30s, cât e un spot pe TikTok. Ei aplaudă când îl aud pe Georgescu spunând că ne pun ăștia nano-cipuri în Pepsi, că nu există Covid pt. că n-a văzut nimeni virusul, că oamenii n-au ajuns pe lună, că României îi trebuie înțelepciunea rusească, că NATO este cea mai slabă alianță de pe fața pământului, că schimbarea climatică nu există, că Mihai Eminescu a fost cel mai periculos om după Iisus Hristos, and the list goes on... Eu am urmărit zeci, dacă nu sute de clip-uri ale sale, și de multe ori m-a lăsat paf. E un amestec de adventist, de popă, combinat cu misticism ezoteric (ala Bivolaru) și zero știință (voi vă dați seama că el ne explică faptul că 5G-ul e criminal, dar el folosește telefon cu 5G - și spune că se protejează pentru că folosește căști cu fir?!?), cu foarte multe minciuni și invenții, cu negarea istoriei, cu multă iubire pentru cel pe care-l admiră atât de mult: Putler.
Până și toată propaganda lui Georgescu este 1:1 cu cea a lui Putler. L-ați văzut pe rusnac cum înota el prin apa înghețată? Hop și Georgescu, la fel. L-ați văzut pe țar cât de mândru era el călare? Hop și Georgescu al nostru călare. L-ați văzut pe tătuca, cum își frângea el oponenții la judo? Hop și imagini cu Georgescu în costumul de judo. Și asta în AD 2024. Pa-te-tic!
Ei au impresia că votează un om "anti-sistem" fără să se informeze absolut deloc. Omul a fost mai adânc înfipt în același sistem corupt pe care-l înjură, chiar și mai mult decât Iliescu. A început de pe vremea lui Ceaușescu (l-a recunoscut ca fiind mentorul său pe Mircea Malita, care a fost ambasador al lui Ceaușescu în Elveția și SUA), și a supt de peste tot pe unde a putut (a fost în Clubul de la Roma, alături de Isărescu și Iliescu). Căutați și o să găsiți tonele de căpușe, cum s-a lipit la stat să primească bani pe tot felul de proiecte fantomă.
Într-un stat civilizat și normal la cap, era arestat a doua zi. Pentru minciuni și fals în acte. Și dau aici doar 2 exemple: 1. când a spus (și a și arătat o foaie) că s-au cheltuit ZERO lei în campania sa. Și 2. când a spus (și el și soția) că ei până acum au stat numai cu chirie într-un apartament, și de-abia acum au reușit să-și cumpere "o căsuță" de 560.000 de euro. De fapt ei au avut tone de vile, care nu apar în declarațiile sale de avere. Nu mai vorbim și de terenuri și alte alea.
I-am văzut și pe cei din diaspora, care la fel, în unele zone au votat masiv cu Georgescu (pentru că nah, pentru mulți dintre ei singura sursă de "informație" este mizeria aceea de TikTok). Și la fel, prin interviuri, erau fericiți și spuneau că așa merităm. Cea mai mare ipocrizie: să trăiești binemerci în Vest și de-al dracu' să votezi cu unul care vrea să-ți ducă țara de unde ai plecat, în mizeria din Est.
Singurii care s-au prins de mișcările rusești (pentru că deja s-a demonstrat foarte clar cu grupurile de Telegram, unde era scris negru pe alb cum trebuiesc distribuite toate cele pe TikTok), au fost cei din Republica Moldova. Să nu uităm că ei au reușit să-i oprească (în mare parte) pe agenții ruși care au plătit pentru voturi pro-rusia. Asta în timp ce la noi serviciile au stat cu fundul în mână, au trecut prin ei ca prin brânză. Ne-am trezit la o săptămână după alegeri, că s-a întrunit CSAT-ul. Suntem atât de praf, încât la noi probabil la 7 zile după ce am fi cuceriți, se va întruni CSAT-ul... Din păcate, Georgia nu a reușit nici măcar atât. Și totuși, ei nu se lasă, sunt toți în stradă. Ei se bat cu pro-rușii, ai noștrii îi așteaptă cu brațele deschise.
Cel mai des aud chestia asta în ultimele zile: "Mai bine votez cu rușii decât cu o femeie, care o să dea drumul la LGBTQ pe stradă!". Ăsta este rezultatul "României Educate". Preferă românul să moară de frig și de foame decât să renunțe la misoginismul său. Cât despre LGBTQ, hai să fim serioși. Lasconi nu poate da legi, trebuie să treacă de Parlament, trebuie sa treacă un referendum. Also, eu când aud de frica asta de LGBTQ, mă bufnește râsul. Mulți dintre noi nu mai știm cum să ne plătim ratele la casă, dările la stat, să rezistăm de pe o zi pe alta, și pe unii îi doare de faptul că o să vină gayy să-i atace în propriile case. Ciudat cum i-a apucat fix acum pe toți, deși există gay dintotdeauna, e suficient să nu fi lipsit la orele de istorie...
Also, eu nu sunt fan Lasconi. Dar dacă mă uit la Georgescu, pot să spun liniștit că aș vota și o maimuță, dacă ar candida împotriva lui. Măcar maimuța mai poate fi dresată, are cerințe și dorințe normale la cap. Pe când la Georgescu, mai ales cu ajutorul extremiștilor și al pro-rușilor (și cu ajutorul extratereștrilor cu care a comunicat, plus că "aude vocea lui Dumnezeu"), mă pot aștepta la orice.
A nu se uita, că omul pe lângă misticism (din acela ieftin care se vinde prin teleshopping), îi tot dă înainte cu "pacea". El vrea cu rușii ca să fie pace, nu război așa cum e acum cu NATO. Păi, hai să vedem aici fracturile de logică: 1. Noi nu suntem în război tocmai pentru că suntem în NATO. 2. Dacă vrei pace și spui că ne trebuie înțelepciunea rusească, înseamnă că vrei fix "pacea" de acum în Ucraina. Pentru că, să nu uităm, pentru Putler în Ucraina nu este niciun război. 3. Cum mama naibii tu vrei pace, dar vrei să introduci serviciul militar obligatoriu?!?
Pe de altă parte, să stăm un pic strâmb și să cugetăm drept. De bine, de rău, cu partidele astea de kko, cu lideri de 2 lei, am reușit totuși după 35 de ani să intrăm în UE, să facem parte din NATO, în curând intrăm în Schengen, să avem o oareșicare stabilitate. Și acum să dăm cu piciorul la tot chinul ăsta? Pentru ce și pentru cine? Pentru Georgescu, care a spus foarte senin: "Eu sunt mândru că România nu a intrat în Schengen". Pentru fanii legionarilor, care acum câteva zile făceau salutul nazist la comemorarea lui Corneliu Zelea Codreanu (unde era și Șoșoacă, desigur)? Pentru masoneria din care face parte Georgescu?
Ieri posta Dugin pe X. După ce a spus că e bun nea Călin pentru ei, a ținut să ne amintească trebușoara asta: "Romania will be part of Russia". Mai e ceva de spus? Voi ați aruncat un ochi pe bursă, să vedeți ce efecte sunt, deși încă nu e nimic bătut în cuie? Să vă mai spun că deja am informații de la firme serioase din România, care se pregătesc să plece?
Anyway, eu deja îi înțeleg pe cei care vor să plece din țară dacă pe lângă AUR + SOS + POT mai iese și un asemenea președinte (aici aș reaminti faptul că el a declarat cu gurița lui cum că partidele vor dispărea - fix ca în rusia, coreea de nord, un fel de adio democrație). Probabil și eu voi fi unul dintre cei care pleacă. Refuz să am ca președinte un om al rușilor, un iubitor de legionari, un individ care neagă că în România n-a avut loc Revoluția din '89. Iar cei care-l votați, no worries, nu vă spun nimic. Aveți dreptul acesta, de a vota pe oricine doriți. Dar vă spun sincer, vă meritați soarta, și orice va veni după!