Single post: Politica - tichie de margaritar
-
03-12-2024 20:34 #1291 SP
Member
Nu imi este foarte clar daca esti pro georgescu sau nu, dar sa votezi pe cineva care crede in spiritualism, biserica, nanocipuri prin bautura si multe alte balarii, inseamna ca esti needucat sau te doare in cur de viitorul tau si al celorlalti sau ai ajuns la capatul puterilor si o arzi pe extremism ca asa e la moda sau votezi din ura( de cele mai multe ori prost ghidata pentru ca ce sa vezi, tot noi am participat sau nu la degradarea politica in tara asta). Orice votant a lui georgescu care a fost manipulat numai din tiktok, nu ar trebui sa se simta ofensat cand lumea spune ca e needucat. Este impotriva firii sa fii scuipat in fata si tu sa mai deschizi gura inca o data.( ma refer aici la toate tampeniile pe care le vorbeste si el si nevastasa)
Banuiesc ca vedeti si voi cat de vraiste este sistemul de sanatate....acum cand in sfarsit avem si noi acces la medicamente de ultima generatie si nu mai suntem tratati cu interferon sau radioterapie pentru orice cancer/ hepatite etc, voi astia care il simpatizati mai dati un sut tuturor bolnavilor ca pana mea vrem extremism. Mie mi-ar fi rusine, dar ce sa vezi, am ajuns sa fim egocentristi si sa ne doara in cur de lume. Europa ne-a tras-o pe unele parti dar ne-au scos din ***** cu multe chestii....cand a fost colectivul a sarit rusia sa ne ajute? Vai de mama noastra si de gandire de turma ce aveti.
Sper sa nu imi iau ban sau sa zica lumea ca sunt pe hate dar astea sunt niste realitati, nu bazaconiile unui dezaxat.
Votati cu cap si nu mai fiti asa evil cu aproapele.