În ultimul ei discurs adresat diasporei, cred că Lasconi, care începe să semene tot mai mult cu Hillary, se chinuie din răsputeri să piardă alegerile. E de la sine înțeles, vin vremuri urâte: suntem deja în plin război hibrid cu Rusia, vor fi scumpiri noi de la anu, se anunță probabil o nouă pandemie - variola maimuței, Trump nici n-a venit bine la Casa Albă și deja anunță tarife crescute pentru UE, China și Canada, lucrurile o cam iau razna în Asia și în lumea islamică, atacurile cibernetice tot iau amploare și până la o catastrofă globală e doar un pas.
Răspunderea e prea mare pentru a fi președinte în asemenea vremuri, de ce să nu stai mai bine primăriță în Câmpulung?
Dacă îi citești limbajul corpului, realizezi că ea regretă că a făcut prostia să se propună candidat.
Eu zic să fim optimiști. Cred că totul e sub control.
Mai rău ca în 2017-2018 când Dragnea era jupân pe aici și Iohannis președinte spectator........nu are cum să fie.
Călin Georgescu se pregătește de 10 ani să devină președinte dacă-i urmăriți interviurile cu Marius Tucă de la Aleph. Că aberează la greu, aia e, dar nu o să facă mare lucru.
Repet, sunt instituții care veghează! O să fie probabil de formă ca Iohannis, doar că nu o să fie tăcut ca el. În plus, Georgescu a lucrat cu Isărescu. Nu cred că un legionar ar ajunge vreodată în preajma lui Isărescu. S-ar putea ca toate discursurile lui de pe TikTok să fie la derută, să fie un agent SRI care să-l elimine pe Ciolacu din turul 2 și să ducă PSD la irelevanță. Și chiar are succes!
Lasconi, la pregătirea ei, s-ar putea să nu-și ducă mandatul la capăt și riscăm să ne trezim cu George Simion sau cu vreun alt PSD-ist mai ticălos decât Dragnea și Ciolacu care să fie ales președinte până în 2029.....ar fi mai periculos Simion decât Georgescu că-i foarte agresiv și meltean în comportament.
Până pe 24 noiembrie, amintiți-vă, Simion și Ciolacu erau cotați că o să intre în turul 2. Iată că serviciile lucrează!
Eu dacă aș fi în locul lui Bolojan, Kelemen și a lui Drulă, n-aș face nicio coaliție cu PSD. I-aș lăsa pe suveraniști și PSD-iști să-și rupă gâtul vreo 1-2 ani, până ajung cu toții la 5% în sondaje. Și apoi, ar fi caz de alegeri anticipate pentru o revenire la normalitatea pro-europeană.