@MonkY @Cristache07 @razvanrazy citind ce ați scris pe aici imi dati sperante ca mai exista oameni de bun simt, oameni cu gândire critica, oameni care nu sar pe fenta și se informeaza doar din surse ce le valideaza propriile pareri. Multumesc! Mi-ați făcut seara un pic mai buna!

Eu doar atât zic: poate nu e Lasconi cea mai cea, clar nu e pregatita sa fie presedinte, clar nu le stie pe toate, dar mie mi-a lasar impresia ca vrea sa invete, ca vrea sa se implice si ca e pro UE si NATO. In partea cealalta avem un Georgescu care nu mai răspunde la intrebari, are doar monolog, care pare ca el deja le stie pe toate, a descoperit sensul vietii in univers si abia asteapta sa ne invete el pe toți cum sta treaba.

Acum, voi votati cum vreti, nu mai am energie dupa astea 2 saptamani sa ma implic in dezbateri sau sa incerc sa conving pe nimeni. Observ doar ca majoritatea se gândesc doar la nivel micro, individualist si ca asteapta un Mesiah care sa le rezolve lor punctual problemele. Restul pot sa moara pe strazi atata timp cat problemele lor sunt rezolvate.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk