Single post: Politica - tichie de margaritar
-
03-12-2024 21:32 #1303 SP
Admin

Originally Posted by
JohnnyUSA
Eu vorbeam despre televiziuni. Unde se bate campii cu gratie. Am si dat exemple.
Mare parte din aberatii, viitorul presedinte al României (am aflat și eu acum 5 minute că el trebuie să iasă, așa zic serviciile), Călin Georgescu, fix la televiziuni le-a debitat. Acum, nu zic nu, pe la unele televiziuni se bat câmpii rău de tot. Dar chiar și la acelea e bine să urmărești din când în când, să vezi cum gândește și partea cealaltă, nu să stai închis în bula ta, în care toți sunt de acord cu tine.
@codpin: din păcate nici americanii nu au fost mai prejos. Și la ei e misoginismul în floare. Am văzut până și femei care declarau mândre că au votat cu Trump, tocmai pentru că nu puteau vota o femeie. Practic l-au preferat pe unul care spunea că la femei tot ce trebuie să faci e să le "grab them by the p*ssy"...
Și da, ai dreptate, Georgescu nu va veni niciodată la o confruntare cu Lasconi. Pentru că știe că pierde, el recită niște poezii, și cam atât. Când ai intrat în logica lucrurilor, pui întrebări concise, gata, s-a pierdut. Vezi și interviul cu Gojira.
Mai bagă un pic de energie, că mai e puțin. După care, s-ar putea ori să mergem toți "la culcare"... ori să respirăm ușurați.