Quote Originally Posted by JohnnyUSA View Post
De 30 si ceva de ani votezi “schimbarea”. Cu toate astea, nu se schimba nimic.
Pai degeaba votez eu schimbarea (si altii cativa ca mine), daca majoritatea voteaza in continuare cu aceiasi hoti, cu care s-au "aclimatizat". Chestia asta o sa-mi ramana scrijelita pe creier... e prima oara cand aud de "aclimatizare cu hotii".
Cat despre ignoranta mea. Sa fiu eu ignorant si voi ancoratii in realitate si de maine sa curga lapte si miere.
Ce draci de lapte si miere sa mai curga, cand ii votezi pe aceiasi hoti de 30 de ani? Ce te-ai astepta sa se intample, sa-si schimbe lupul naravul? Deja incep sa-i inteleg pe cei care voteaza cu extremistii. Pana si ei au un motiv mai pertinent: o fac pt. ca li s-a acrit fr aceiasi hoti.
Toti care nu sunt in asemtiment cu voi sunt ori ignoranti ori manipulati, aceleasi *****uri pe care le propovaduiesc toate tv-urile astea din care va informato voi.
Ti-aș spune vorbele lui Rațiu ("Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine!"), dar ma tem că după ce ai aruncat faza că suntem manipulați și spălați pe creier de "TV-uri" (lasă că e mai bun TikTok-ul), nu meriți.
Mai retrag de pe topicul asta.
Good ridance! Baftă la vot! Și ai grijă cu "micționările" acelea, că de obicei au la bază o problemă mai gravă...