Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
eu o sa cred lucrurile astea (nu scrie nimic cu subiect si predicat ci doar "ar fi" , "seamana, samd" si recunosc si ei ca totul e in desfasurare) cand parchetul va condamna pe baza lor.
sunt in stare sa pariez un an de premium ca totul se va fasai dupa alegeri si nu se va lua nicio masura pentru ca dovezile sunt circumstantiale si nici nu-i intereseaza sa rezolve ceva, sperietoarea rusia e numai buna pentru frica si control (altfel as fi primul care as vrea sa-i rad pe rusi, acest popor de barbari, de pe fata pamantului, pur si simplu exterminare totala , mda call me radical )
tocmai ca sunt doar presupuneri si supozitii, n-au identificat grupul de atacatori rusi.
Stai linistit, ca sunt toti acolo, cu nume, prenume, IP-uri, conturi de TikTok, de Telegram, adrese, discutii, inregistrari, transferuri bancare, etc. Doar ca partea aceea (mai ales ca spui ca lucrezi in "cybersec") nu cred ca te asteptai sa o vezi făcută publică si desecretizata, nu-i asa? Din pacate, e un dosar mega-stufos, la cum se misca lucrurile in Romania va dura ceva. Insa ma astept ca pe baza unui "rezumat" (pana va ajunge la Înalta Curte), sa se declare nule alegerile sau sa fie scos nea Kremlin din cursa. Inca mai sper. Daca nu, aia e, votam si vedem ce iese.
Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
este, vezi dezbaterea de la digi din turul 1 cand ii raspunde lui kelemen hunor ca e pentru sustinerea minoritatilor sexuale. ii spune: "domnule Hunor, aici ne referim la drepturile tuturor minoritatilor si cele nationale si cele sexuale" si discutia continua.
Aici cred ca ai dat o alta conotatie discutiei. Nu inseamna absolut deloc ca esti pro LGBTQ daca tu (ca presedintele TUTUROR, nu doar al unora), promiti ca vei respecta drepturile tuturor minoritatilor (de toate felurile). Tu ca presedinte FIX asta trebuie sa faci, sa garantezi tuturor, indiferent de etnie, culoare, sex or whatever, ca ti se vor respecta drepturile. De aici si pana la ce au rastalmacit cei de la PSD, AUR si Kremlin Georgescu (cum ca or sa vina gayy sa ne ia copii si joburile), e cale lunga.