Eu il joc acum tot pe PC dar cu controllerul de PS4 si cu softul DS4 Windows, am jucat cu controllerul de PS5 dar s-a stricat stick-ul(face putin drift) de la cat o trebuit sa umblu si sa alerg in STALKER, puteau implemnta si ei ceva fast travel ca deja si ma enerveaza sa tot umblu atata, am ajuns la niste misiuni, tot bag kilometri in stanga si dreapta pt mai nimica. Faci si bani putini, nici nu poti cara mult, strici toti banii pe reparatii arme si costume, gloantele costa enorm pt unele arme, am ceva arma nou da nu am bani de gloante pt ea, fain.

Cum sa se strice o arma de la 200 de focuri sau ma rog, pe acolo pe undeva in caz la shotgun, o arma sa se strice, nici nu ma pot bucura de prea multe upgrade-uri si eu unu nu ma pun sa umblu sa fac bani, daca era ceva metoda de fast travel sau sa ai cu ce te deplasa probabil as fi umblat mai mult dupa una alta, stash-uri si mai stiu eu ce trading, dar nu ca deja e enevrant sa umblu, plus ca m-am enervat ca am stricat controllerul de la PS5, la naiba.