Single post: Clubul PlayStation 5
-
08-12-2024 23:24 #4599 SP
Member

Originally Posted by
enemigo
Man no offence, dar cine te supara asa tare? Ba sunt prosti aia care isi cumpara pro (sau lenesi), ba sunt penibili aia care vaneaza disc drive, wtf.
Fiecare poate sa isi ia ce vrea, de unde vrea, cu cat vrea, nu vad care-i problema.
Au implinit 30 de ani si au lansat o tema draguta (zic eu) + deals pe store (as expected). Se putea mai bine, se putea mai rau, dar relativ ok.
E gaming, e un hobby, enjoy it. Tocmai ca prosti sau penibili in nici intr-un caz nu sunt cei care se bucura de orice element din sfera asta (fie ca e hardware, fie ca sunt jocuri de generatii vechi).
E un hobby dar fata de PS4 e un regres atat in materie de jocuri first party cat si de functionalitati. Mi se pare complet aiurea ca pe PS4 Pro sa am foldere si teme iar pe PS5 care e next gen sa nu am. Daca pot sa fac o analogie seamana cu trecerea de la Windows 7 la 8.
Intradevar trebuie sa ne bucuram de ce avem dar nu trebuie sa inchidem ochii la pasii facuti inapoi.
Plus ca Sony are un comportament arogant la fel ca in era PS3. Au mai fost si altii aroganti in trecut Nokia, Intel etc sa nu le calce pe urme.