Din cei care-l joaca deja, cum vi se pare jocul?

Eu am cateva ore in el, inca nu am trecut de Vatican, dar...nu prea inteleg notele alea mari. Poate se schimba jocul dupa acest nivel, nu stiu...

Faza e ca se bazeaza fff mult pe niste sisteme super invechite si super rudimentare si pe mult trial and error.

Harta aia e facuta ca la fiecare pas, cat de mic, sa ai un mic labirint, pentru absolut orice. Si cel mai frustrant e ca nu-ti poti da seama care usi se pot deschide sau care nu si mai ales cand te grabesti, stai sa te izbesti ca idiotu de toate usile, sperand ca pe aia o poti deschide.

AI-ul inamicilor e dezastruos - ok, nu te vad prin pereti ca in STALKER 2, dar ceva gen Star Wars Outlaws este zeu comparativ cu asta, inclusiv la stealth overall.
Also, sunt chestii penibile gen, inamici pusi undeva, dar cu fata spre un perete gol, doar ca sa nu se uite spre tine - si nu stau acolo 3 secunde cat sa te poti furisa, ci stau doar acolo, efectiv nu pleaca de acolo.
Sau sunt cate unii pozitionati undeva unde chiar nu poti face nimic si nici nu se misca de acolo niciodata.

O alta problema o am - si nu stiu daca sa o pun pe seama faptului ca sunt eu ffff prost sau prea obosit - dar la primul puzzle, chiar de la Vatican...dupa vreo 20 de minute am folosit sistemul de hint-uri pentru ca efectiv nu intelegeam ce treaba are ... cu prefectura

Anywho, sunt multe de zis si multe probleme, dar e si putin fun, iar muzica si tot OST-ul de fapt, este senzational.