Combatul e cluncky AF, mai ales cand sunt mai multi inamici implicati - as spune ca mai mult de 1. Armele alea se rupt prea usor, dupa 2-3 lovituri, dar nu toti inamicii pica asa rapid, astfel ca ramai sa fugi/slide/push si sa te uiti pe jos dupa arme, in timp ce te fugareste ala in jurul camerei, ca in desene animate.
Daca sunt mai multi inamici, atunci e destul de usor - reload checkpoint.
Anywho, sunt curios dupa cate ore mai exact, devine interesant, pentru ca deja am vreo 3-4 (cred) si mai am putin si renunt la el...
LE: am terminat Vaticanul si nu inteleg niste chestii, dar inainte sa le spun - mare atentie - jocul nu te anunta ca urmeaza sa faci o misiune care te scoate din zona si nu te mai poti intoarce, ca sa ai timp sa termini misiunile secundare deja incepute
Sunt 2 chestii pe care nu le inteleg:
1. eram imbracat in preot si brusc...nu am mai fost - am ratat ceva moment cand ar fi trebuit sa ma schimb?
2. cand cautam statueta cu pisica prin acele camere de comori, nu am gasit-o pe nicaieri, dar la urmatorul cinematic, cand am iesit din camera, mi-a zis ca "at least you found your cat" si tu raspunzi cu - da, dar era distrusa sau ce zice el acolo - unde o gaseste? Ar fi trebuit sa o gasesc? De ce au schimbu asta de replici daca nu o gasesc?