Single post: STALKER 2: Heart of Chornobyl
-
Senior Member
Oricum tot mediocru rămâne și după patch-uri.Printre altele chiar puteau face ceva anomalii pe care sa trebuiască sa le descoperi si care sa te transporte dintr-un punct in altul pe hartă.
Din lipsă de cupoane cu care să-mi repar armele am fost nevoit sa port cu mine un costum bun găsit pe undeva si să-l duc până la un settlement că să-l vând, costumul a fost greu de am ajuns sa car peste 70kg, deci am cam mers la pas până la cel mai apropiat settlement, lucru boring și enervant.
Am si trimis email la link-ul lăsat de tine @Xander, link unde poti sa le scri despre bug-uri si probleme, le-am scris legat de problema de pe PC cu scăderea de FPS-uri pana devine jocul de nejucat din cauza ca se umple VRAM-ul dacă ai frame generation activat. Mi-au zis sa limitez nucleele procesorului la 54X de la 55X din BIOS, pai să-și repare ei jocul, ce ma pune pe mine să-mi ciuntesc procesorul in BIOS, chiar merita review-uri proaste de la "viermii" de pe net.
Tot ma mai sparg de ras si de A.I la inamici, nici nu m-am mai atins de joc de cateva zile, consum numa curent degeaba, loool. Am ajuns pana la misiunea unde esti trimis in Red Forest pt prima oara, sper ca apoi sa ajung rapid in Pripyat sa vad si partea aia a jocului si sa nu mai aud de el