Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: STALKER 2: Heart of Chornobyl
-
Senior Member

Originally Posted by
Xander RO
Mie mi se pare cel mai bun joc pe care l-am jucat in ultimii 10 ani, ascuns din pacate sub o haina plina de buguri, care de la patch la patch se cern.
Astea is vorbe foarte mari, esti sigur? In ultimii 10 ani cred ca am jucat zeci de jocuri mult mult mai bune, dar dacă cu tine a rezonat asa puternic ma bucur, adică e un lucru mare sa poti zice de un joc că te-a făcut așa fericit, nu-mi închipui ce ai fi zis dacă jocul ar fi fost fără probleme, gândit putin altfel legat de costuri/cupoane si fast travel, lucrați mai frumos inamicii si mutanții plus schimbat felul cum simți cand tragi in cineva, simti nimica.
Ce-mi place totuși este ca au implementat corect HDR, ma și miră lucrul asta, plus se vede ca au lucrat cum trebuie si la arme, arată bine si is finisate frumos,,puteau face la fel si cu mutanți. Grafica nu-i rea, imi plac furtunile alea de se face totul verzui parca, fulgerele alea pe langa tine, ba am pățit chiar sa ma trăsnească si pe mine, faine si emisiile de se face cerul roșu. Am mai dat si de un pod si mă uit de pe el jos la apă, vad ceva vietăți acvatice și broaște supte in sus din apa si plutind in sus si in jos prin aer de la ceva anomalie de deasupra, podul e aproape de Rostok dacă vreți să-l vizitați.
Si ca am adus aminte de Rostok, știți bula aia enormă de acolo, anomalia aia? Este o misiune unde trebuie sa vorbesti cu Richter in barul din Rostok si cand am terminat de vorbit cu el am ajuns sa ies din bar nu pe unde am intrat ci jos prin spate, o usa ce dadea aproape sub bula aia enormă, am ieșit si am fost supt de catre bulă, am călătorit prin wormhole și scuipat undeva pe hartă. Puteau face anomalii de alea, bule din alea in multe locuri pe hartă si sa poți sa călătorești intre ele.
Xander ziceai că îți plac reflexiile, eu trebuie sa spun si aici contrariul, puteau băga putin ray tracing, nu-i prea bine implementat software Lumen-ul folosit pt reflexii, se putea cu mult mai bine orin software Lumen, alte jocuri facute in Unreal Engine 5 il folosesc mult mai bine!