Single post: Xbox network Romania
-
Senior Member
Stiam de mult ca Microsoft sunt niste nenorociti, diletanti pe alocuri, dar nu ma gandeam niciodata ca vor putea bloca un intreg ecosistem de jucatori de maniera asta imputita...
La ce ma refer? Deja nu mai are legatura cu Xbox in Romania sau nu. Vad ca opresc treptat livrarea de console HW chiar si unde au deja suport...
Uite caz concret, eu, care sunt pe Xbox ca main platform, voi fi pus in fata faptului implinit si voi fi fortat sa aleg, ori sa trec total pe PlayStation (ceea ce daca aveam minte in cap trebuia sa fac inca din Decembrie 2014, INSTANT, ori sa suport umil lipsa calitatii de pe xCloud. Personal nu cred ca in urmatorii 10 ani vor reusi sa se apropie pe cloud ca si calitate/performanta de o consola actuala. Adica sa-mi spuna mie ca o sa fac stream dintr-un app ok...
Ori, ceea ce vor neaparat sa faca, sa ne migreze pe toti cu forta pe PC. Adica uite cazul meu, deja nu mai conteaza ca ai sau n-ai serviciile oficiale in Romania, dupa generatia asta (sau maxim inca o consola), voi fi obligat sa aleg intre un stream nenorocit si PC, daca vreau sa-mi pastrez profilul pe care contorizez achievements si progres de 16 ani incoace.
Mi se pare absolut mizerabil ceea ce fac astia de la Microsoft. Si la ultima speta de nenorocire corporatista daca ma raportez, foarte greu pot gasi termen de comparatie. Deci tu iti creezi o baza de jucatori timp de 20 de ani, ii minti in continuu, ii inseli sa ramana cu tine, pentru ca dupa atata si atata amar de vreme sa vii ca un nenorocit si sa ne spui ca telefonul este Xbox.
Ok, ne-ai spus si ca vei mai lansa o consola... cine te mai crede? Cand tu clar renunti la a te mai lupta cu PS5 Pro, distrugi silentios stocurile de console din Europa, de ce as mai sta eu cu tine inca 8 ani (inca 2 XSX +6..), ca sa ma pui in fata inevitabilului in 2032~ish?
In fine, sunt convins ca pasiunea si furia ma orbesc, probabil ca si gandirea mea vis a vis de jigodiile astea este exacerbata, dar nu ma gandeam niciodata ca o sa ajung in situatia de a fi strans cu usa sa ma mut in alt ecosistem, niciodata, nici in cele mai urate cosmaruri...