Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: STALKER 2: Heart of Chornobyl
-
Senior Member

Originally Posted by
Srachi
Nu exista fara probleme, orice joc actual e prea complex ca sa fie "fara probleme". Chiar daca ar rezolva toate problemele pe care le gasesc ei, intern, la QA, imediat ce-o sa fie lansat o sa fie gasite restul problemelor.
Eu am lucrat pe proiecte mult mai simple, nu jocuri si am vazut asta. Am lucrat la o aplicatie, era plina de buguri, am stabilizat-o cat de cat si s-a lansat. Asta era prin 2007, aplicatia e folosita si acum si aduce venituri bune, cam 2 milioane de dolari pe an - profit curat.
O alta aplicatie, era chiar ok, nu avea aproape deloc bug-uri (cunoscute), dar cel care platea pt dezvoltare nu era niciodata multumit, mai vroia o chestie noua, o iconita, o optiune, functionalitati noi tot timpul. Nu s-a lansat niciodata, au fost bagati in ea o gramada de bani.