Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: STALKER 2: Heart of Chornobyl
-
Why so serious ?

Originally Posted by
Srachi
Pai depinde de titlu, mai joc si day one dar mai nou mai bine te lasi de asa ceva ca devine un trend sa lanseze astia jocuri cu probleme. De cand exista internet in fiecare casa isi permit astia sa scoata jocurile cum vor si sa le drege in timp. Chiar imi e doar de perioada cand luai un disc, il bagai in consola si nu-ti trebuia nici un day one patch sa-l joci, asta s-a cam terminat cu era PS3.
Pai da, fix asta e faza - d-aia ziceam ca asa fac toti, doar ca nu toti scot updates atat de rapide si dese.
Lumea s-a obisnuit sa lase majoritatea jocurilor cateva luni si apoi cand le joaca, spun peste tot ca "uite ce bun este", dar cand incearca un joc de genu asta, day 1, il critica imediat.
Eu, care joc majoritatea jocurilor mari, day 1 (incluzand si Cyberpunk sau Starfield), stiu la ce ma refer.
D-aia ii laud pe oamenii astia. Nu-i scuz cu nimic - din punctul meu de vedere, puteau sa mai intarzie 1 an cu jocul, pentru ca eu personal aveam ce juca.
Da, jocul a avut probleme si da, jocul in care are probleme, dar nu asteapta 3-5 luni ca sa incerce sa-l repare.
Tin minte si acum ca eu am termiant Cyberpunk 2077 pe PS5, pana au iesit updates care sa schimbe ceva in joc. Focusul lor a fost pe old gen, la inceput.
Cat de cum a fost jucabil pe PC - nu am idee, sincer, dar eu cand zic ca ceva e jucabil, ma refer ca nu are crash-uri sau bug-uri care nu te lasa sa avansezi in joc.
Chiar si eu am renuntat la jucat in 2 reprize, pentru ca ma deranjau anumite lucruri/decizii care cumva au fost rezolvate.
Totusi, frame generation este un feature pe care-l poti dezactiva - personal nici nu as putea juca cu asa ceva activ, la ce input lag adauga jocurilor, dar fiecare stie cum prefera sa joace.