Single post: Politica - tichie de margaritar
-
30-12-2024 23:14 #1374 SP
Banned
Nu l-am votat pe CG, dar dacă mai candidează, îl votez.
pe el sau oricine nu e din PSD, PNL, USR sau aservit lor.
Argumente? (Nu că aș avea vreo obligație să mă justific în fața cuiva.) Nu îmi plac manipularile cu rușii (conspirația mondială, LUMEEE
) ) și să fiu luat de prost, să mă îndoiesc de „puținele mele cunoștințe” în materie de istorie, cultură și civilizație. (E o ironie
, o spun fără modestie – unii de pe aici n-ați mâncat atâtea fripturi în viața voastră câte articole de istorie am citit eu. Timpul modestiei a trecut, fiindcă lumea s-a umplut de sfert-docti, proști cu diplomă, ignoranți care își iau știrile trecute prin creierii altora. Nicio diferență față de TikTok. G4 Media, HotNews, GigiTV și, mai nou, Antena 3 sunt TikTok-urile elitiștilor care sunt vai de capul lor în materie de cultură generală profundă.)
În al doilea rând, lumea nu are nevoie de statistici mincinoase, ci de o idee în care să creadă. Iar acea idee se numește patriotism. Patriotismul ține de foame ceva timp, chiar dacă la început e mai greu. El ține popoarele laolaltă, nu city break-urile, McDonald's, Netflix și alte astfel de nimicuri. Alea sunt bonus și se cheamă hobby.
Iar voi, cei care duceți această noțiune în derizoriu, meritați expulzați și să vi se retragă cetățenia. Sunt milioane care au murit ca voi să puteți debita prostii și să vă puteți bate joc de patriotism.
Și ca să fac o paralelă, pe înțelesul oricărui nătărău: când Roberto Mancini a venit la Manchester City, prima lui grijă a fost să creeze o mentalitate de campion bazată pe un țel comun, ca toți să tragă la aceeași căruță. Bani erau destui. Țelul comun pentru un popor este patriotismul, respectul pentru trecut și ambiția că se poate reuși orice prin muncă.
Ori cu CG, ori fără CG – puie monta pentru PSD, PNL și USR. (Nu văd nicio critică la adresa USR, cei care au scris PNRR și au pus acolo fel de fel de jaloane ce sugrumă economia. Sunt la fel de vinovați pentru măsurile economice distructive luate de borfașii de la PSD-PNL.)
P.S. Până și un repetent de clasa întâi din Dălga poate introduce rapoartele CSAT în ChatGPT, urmat de întrebarea: „Poate scoate cineva România din NATO și UE?” Răspunsul e la fel de evident. 

Trăim o epocă a prostiei, a manipulării, a fricii și a pumnului în gură (băgat mai ales de „educații” care vor democrație doar până unde le convine lor – apoi stop joc, e manipulare, rușii, AOLEU). Aceiași educați ne spuneau foarte sobru că RUȘII au detonat Nord Stream. 
După cum am mai zis, nu plebea a adus la putere comunismul/nazismul, ci „educații”, printr-o combinație de frică, prostie și răutate – adică fix ce se întâmplă azi.
P.S. Dacă vreți să plecați, acum e momentul. Pls, nu faceți ca democrații ipocriți ai Kamalei („dacă iese Trump, eu plec din țară”).
Go, go, go.
Oricum, un lucru e sigur în situația actuală: peste 4 ani va veni 100% dreapta la putere (numită de sfert-docti „extrema dreaptă”).