Paul, vad ca te exprimi bine in scris si asta, din pacate, te face deja un om peste medie in tara asta. Zic din pacate pentru starea educatiei din Ro.

Pari ca esti un om cu care as avea ce discuta pe alte subiecte.

Si totusi cazi în aceeasi capcana ca restul votantilor CG. Nu stii platforma lui, ce vrea el sa faca (sau macar zice ca vrea sa faca).

Mi se pare incredibil ca eu are nu sunt votant CG stiu mai multe despre platforma lui fata de cei care il voteaza.

Nu o dau in nici un cliseu ceausist, eu doar iti zic ce zice CG ca vrea sa faca.

El vrea sa readuca agricultura de subzistenta, fiecare cu a masii cum s-ar zice. Ai un hectar, esti agricultor. Ca nu ai bani de altceva, nu mai conteaza. Ești agricultor! Și atenție, agricultura bio 100% in tara. O utopie sau o ineptie.

El vrea sa faca carburantul la pompa 1 leu. UN LEU. Fiindca se poate, of course.

El vrea sa valorifice toate resursele noastre naturale. Cu ce? Pai recumparam tot si punem industria pe picioare. Cu ce? Cu ce bani? Pai din resurse! Pai cum valorifici resursele? Cu industria! Chiar nu ești atent?

El vrea o tara fara datorii. Stii cand a fost Ro fara datorii? Pe vremea lui nea Nicu. Stii de ce? Pt ca nu importam nimic și făceam foamea in tara. Pentru ca exportam totul si nu ne mai ramanea nimic. Si eram fara datorii doar in hartii pentru ca asa mergea atunci. Venea directiva de sus si trebuiau sa iasa cifrele ca altfel mergeai la canal sau mai rau.

Uita-te la Ungaria, cu al ei Orban. Omul se aliniaza valorilor lui CG si saliveaza la ce zice Putin. O duc bine ungurii nu? Stii ca au datorie 80% din PIB? Noi avem doar vreo 55.

Ziceai de aia carora le pute tot ce au in casa. Pai fix asta facem noi acum. Nu apreciem ca o ducem bine, avem un trend ascendent de vreo 10 ani si o ducem mai bine decat am dus-o vreodata. Nu vorbesc de clasa politica, ca nu stai in casa cu Ciolacu. Vorbesc de ce putem cumpara si cat. Saraci au fost mereu, da inainte si bogat daca erai, tot aceleasi ciurucuri le gaseai de cumparat.

Si in final, sper sa apreciezi ca nu m-am legat de ineptiile cu tenta mistica pe care le debiteaza CG. Ca daca incep cu alea nu stiu cand termin.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk