Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
Nu l-am votat pe CG, dar dacă mai candidează, îl votez. pe el sau oricine nu e din PSD, PNL, USR sau aservit lor.

Argumente? (Nu că aș avea vreo obligație să mă justific în fața cuiva.) Nu îmi plac manipularile cu rușii (conspirația mondială, LUMEEE ) ) și să fiu luat de prost, să mă îndoiesc de „puținele mele cunoștințe” în materie de istorie, cultură și civilizație. (E o ironie , o spun fără modestie – unii de pe aici n-ați mâncat atâtea fripturi în viața voastră câte articole de istorie am citit eu. Timpul modestiei a trecut, fiindcă lumea s-a umplut de sfert-docti, proști cu diplomă, ignoranți care își iau știrile trecute prin creierii altora. Nicio diferență față de TikTok. G4 Media, HotNews, GigiTV și, mai nou, Antena 3 sunt TikTok-urile elitiștilor care sunt vai de capul lor în materie de cultură generală profundă.)

În al doilea rând, lumea nu are nevoie de statistici mincinoase, ci de o idee în care să creadă. Iar acea idee se numește patriotism. Patriotismul ține de foame ceva timp, chiar dacă la început e mai greu. El ține popoarele laolaltă, nu city break-urile, McDonald's, Netflix și alte astfel de nimicuri. Alea sunt bonus și se cheamă hobby.....
Mi-am promis ca nu ma mai bag in discutiile despre asa ceva, dar tu pari om inteligent si care stie ce spune in majoritatea timpului (despre jocuri, desigur, ca asta e forum despre jocuri) dar ma jur ca am citit de cateva ori ce ai scris aici si efectiv nu ai zis nimic - si nu ma refer doar la postarea asta.

Ziceai aici de argumente si ca nu ai vreo obligatie sa te justifici in fata cuiva, dar ma asteptam cumva sa aduci macar 1 argument dar...nu ai facut-o. Ai vorbit exact precum CG si restu - nu ai argumente, doar faptul ca nu mai vrei PSD, PNL, USR (nu prea inteleg de ce nu vrei USR - pentru ca ei nu au facut nimic, pentru ca nu au fost lasati si in continuare au venit in parlament cu cerinte decente pentru orice stat "legal" si au fost refuzati, dar ok, ca nu despre asta vreau sa discutam) - care sunt argumentele?
Patriotismul, religia, familia - astea nu sunt argumente - astea sunt cuvinte aruncate fara sens, pentru a lua mintile celor fara de cunostiinta.

Faza e urmatoarea - daca nu ai nimic de zis, nu mai zice nimic - nu ne face sa citim 300 de randuri in care nu zici nimic E frustrant si mai rau ma aprind cand vad ca cineva-mi iroseste timpul