Nu l-am votat pe CG, dar dacă mai candidează, îl votez.

pe el sau oricine nu e din PSD, PNL, USR sau aservit lor.
Argumente? (Nu că aș avea vreo obligație să mă justific în fața cuiva.) Nu îmi plac manipularile cu rușii (conspirația mondială, LUMEEE

) ) și să fiu luat de prost, să mă îndoiesc de „puținele mele cunoștințe” în materie de istorie, cultură și civilizație. (E o ironie

, o spun fără modestie – unii de pe aici n-ați mâncat atâtea fripturi în viața voastră câte articole de istorie am citit eu. Timpul modestiei a trecut, fiindcă lumea s-a umplut de sfert-docti, proști cu diplomă, ignoranți care își iau știrile trecute prin creierii altora. Nicio diferență față de TikTok. G4 Media, HotNews, GigiTV și, mai nou, Antena 3 sunt TikTok-urile elitiștilor care sunt vai de capul lor în materie de cultură generală profundă.)
În al doilea rând, lumea nu are nevoie de statistici mincinoase, ci de o idee în care să creadă. Iar acea idee se numește patriotism. Patriotismul ține de foame ceva timp, chiar dacă la început e mai greu. El ține popoarele laolaltă, nu city break-urile, McDonald's, Netflix și alte astfel de nimicuri. Alea sunt bonus și se cheamă hobby.....