Single post: Politica - tichie de margaritar
-
31-12-2024 11:43 #1385 SP
Senior Member
Nu am de gand sa ma implic in discutie pentru ca sunt trecut prin prea multe si la final de an sunt si sensibil si sunt convins ca voi sfarsi prin a jigni, ori asta este ceva ce mi-am interzis sa mai fac.
Un singur lucru ma doare si ma sfasie, m-am certat cu parintele meu!
Niciodata nu m-am certat cu taicamiu' in 40 de ani ai mei si 63 ai lui, il consider un model in viata mea si un stalp al familiei noastre, un om educat, cu o meserie buna, un om la locul lui, fara vicii, care mereu si-a dat viata pentru noi ca sa ne fie noua bine.
Insa, datorita acestui instrument de propaganda nenorocit care a tampit 2 milioane de oameni sa voteze cu impostorul ala si cu cutiile lui de Cola cipate, m-am certat cu tata bai fratilor!
Bai cu tatal meu bai, au reusit cu *acaturile lor de caracatite de distrubuiri si redistribuiri de pe tik tok sa-mi indoctrineze parintele bai fratilor.
Imi da FW pe whatsupp la zeci de mesaje din alea cu tag de tik tok de la toti prostii din agenda lui si imi vine sa ma duc si sa-i sparg telefonul efectiv. Le-am spus, cand vor fi alegeri, ma duc si le confisc buletinele pe durata zilelor de alegeri.
Sigur, ma voi impaca cu el pentru ca inainte de convingeri personale este familia, dar nu ma gandeam vreodata ca un instrument de propaganda poate deveni ATAT de nenorocit si de abil incat sa-mi prosteasca parintele intr-un asemenea hal.
@Paul, te respect pentru postarile si parerile tale legate de alte subiecte, insa simplul gand ca sunt si altii care gandesc ca tine si mai au si putere de decizie pe deasupra, ma infioara, in cel mai deep si organic mod posibil.