Single post: STALKER 2: Heart of Chornobyl
-
Senior Member

Originally Posted by
razvanrazy
Am tot jucat in perioada asta, daca tot am avut mult timp liber si cred ca tre' sa mai iau o pauza de la joc.
Am dat peste 2 misiuni bugged si efectiv nu pot progres

Daca prima ar putea fi rezolvata cu usurinta pe PC, unde am command line ca sa pot incepe manual o emisie, a doua efectiv nu se triggeruieste si nu am ce sa mai fac...

Misiunea principala -
Dark Times
Misiunea secundara -
In the Name of Science - Collect electronic collars for Shcherba - cumva rezolvarea daca nu am command line, pentru misiunea aia principala, e sa termin misiunea asta, care efectiv nu vrea sa se triggeruiasca, desi am colectat toate cele 4 collars...
Nu stiu ce sa ma mai fac cu jocu asta. Atat de mult imi place si totusi atat de mult ma frustreaza...

Man, aici sunt si eu! Acum 15 min am trecut de partea aia cu ajutorul consolei si comenzilor in care provoc emisia, dar m-am blocat la urmatoarea misiune. Ridic PDA-ul de pe jos (examine the scene of Gray's death) si nu actualizeaza quest-ul! Am impresia ca spre finalul lui tot asa bug-uit sa tot fie.
Jocul este hardcore 100%. Un casual gamer, niciodata nu-l va termina. Numai impotriva ta a lucrat tot jocul inca de la inceput. Obiective aflate la 1km in spatele bazelor pe care trebuie sa le ocolesti 15min cu tot loot-ul dupa tine, doar doar pt a-ti da seama ca ai grest intrarea/iesirea. Obstacole naturale puse gresit si pt a te face sa ocolesti aiurea si a-ti da de furca cu cate un mutant. D-astea. Jocul devine interesant dupa 20ore!