Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
Vazand ce fix-uri sugerezi pe-aici, imi vine greu sa cred ca ai avut mai multe probleme cu jocurile Sony decat cu jocul asta :
Da da. Ai dreptate. Nu m-am mai chinuit asa mult sa fac un joc sa mearga, de cand eram mic si piratam si faceam orice era nevoie ca sa le fac sa mearga

Faza e ca am avut problemele astea in STALKER 2 dupa ~70h de joaca, deci ce am zis mai sus...cam ramane in picioare

Revenind putin la joc, faza e ca daca as fi avut timp sa astept o emisie random in joc, se pare ca se rezolva de la sine aceasta misiune, dar cum timpul meu de gaming e limitat, am asteptat 2 zile intregi, in game, nu a venit emisia si m-am pus pe instalat jocul pe PC.
Nu a durat mai mult de 30 min cu totul (fara instalare), deci nu pot spune ca m-am super dat peste cap cu asta.

Dar da, este inacceptabil sa mai existe gamebreaking bugs la mai bine de 1 luna de la lansare, dupa atatea updates scoase. Sunt curios peste ce mai dau pana il termin, la fel cum sunt curios cum de nu apare la toata lumea problema asta - din moment ce sunt atatia - Alex included - care l-au terminat pe Xbox fara "giumbuslucurile" astea.