Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: STALKER 2: Heart of Chornobyl
-
Why so serious ?

Originally Posted by
sexbobomb91
Vazand ce fix-uri sugerezi pe-aici, imi vine greu sa cred ca ai avut mai multe probleme cu jocurile Sony decat cu jocul asta

:
Da da. Ai dreptate. Nu m-am mai chinuit asa mult sa fac un joc sa mearga, de cand eram mic si piratam si faceam orice era nevoie ca sa le fac sa mearga 
Faza e ca am avut problemele astea in STALKER 2 dupa ~70h de joaca, deci ce am zis mai sus...cam ramane in picioare 
Revenind putin la joc, faza e ca daca as fi avut timp sa astept o emisie random in joc, se pare ca se rezolva de la sine aceasta misiune, dar cum timpul meu de gaming e limitat, am asteptat 2 zile intregi, in game, nu a venit emisia si m-am pus pe instalat jocul pe PC.
Nu a durat mai mult de 30 min cu totul (fara instalare), deci nu pot spune ca m-am super dat peste cap cu asta.
Dar da, este inacceptabil sa mai existe gamebreaking bugs la mai bine de 1 luna de la lansare, dupa atatea updates scoase. Sunt curios peste ce mai dau pana il termin, la fel cum sunt curios cum de nu apare la toata lumea problema asta - din moment ce sunt atatia - Alex included - care l-au terminat pe Xbox fara "giumbuslucurile" astea.