Single post: Nvidia GeForce RTX 5060, 5060 Ti, 5070, 5070 Ti, 5080, 5090

1. #9 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Quote Originally Posted by tudort View Post
    Pe PC se mai joacă și fără să cumperi , cunosc oameni cu 4090 care descarcă de pe FL jocurile să le "testeze" înainte de a le cumpăra. Dacă le mai și cumpără după, nu pot să zic.

Sent from my Pixel 9 Pro XL using Tapatalk
    Numarul celor care pirateaza a ajuns atat de mic, incat nici nu mai merita luat in calcul. M-am uitat acum pe filelist la sectiunea PC-Gaming si toate jocurile din primele pagini au fost downloadate cam de 20 de ori / pe joc. Doar cateva sunt care au +100, iar asta dupa cateva pagini de cautare, iar aici discutam de jocuri foarte populare, cum ar fi Spider-Man. Pe cand la filme, traficul este mult mai mare.

Gaming-ul nu mai este ca acum 15 ani cand se pirata ca pe campie, PC, 360,PS3, etc. Oamenii s-au saturat sa se chinuie cu patch-uri, crack-uri si tot felul de probleme. Steam, Epic functioneaza ca pe console, update automat, salvari in cloud, totul foarte clar si simplu de utilizat.

Folosesc filelist, in special pentru filme. Desi am Netflix 4K + altele, chiar daca gasesc acolo vreun film, prefer sa il iau de pe filelist in BluRay, remux, bitrate mai mare, storage local. Nu simt ca este o piraterie, atat timp cat am acces la acelasi film pe o platforma de streaming unde platesc, insa nu as face asta cand vine vorba de jocuri.
    Attached Images Attached Images 111.jpg 222.jpg