Quote Originally Posted by Antiohh View Post
Fac ceva pe marketingul lor. Ca sigur e vrajeala de aia cu nu stiu cate frame-uri facute din AI.
Acelasi lucru il face si AMD si Sony. Nu e marketing, e o metoda de a rezolva niste probleme cu hardware prea slab pt. a rula la framerate mult mai mare. Daca stam si ne gandim bine, ceva asemanator face orice televizor, introducand cadre care nu exista, facand upscale de la rezolutii mult mai mici decat cea nativa.
Ok, foarte bune si alea, dar sa ne zica in primul rand in putere bruta cum se raporteaza la alte placi video.
Pai Nvidia iti da "puterea bruta" foarte clar in specificatii. Nu au ascuns nimic niciodata (din cate stiu eu). Ba au si comparat cu alte placi, cu DLSS 4 si fara. Si cu siguranta vom vedea asta si in mai toate review-urile, ca sigur toti se intreaba daca merita sau nu upgrade-ul.
Prezinta treaba asta ca pe un feature nou si lasa-ma pe mine sa decid daca vreau sa folosesc sau nu.
Practic, cam asta au facut. DLSS 4 cu Multi Frame-Gen e un feature nou doar pt. seria 5xxx. Nu-ti place sau nu-ti trebuie, nu-l folosesti.
Se apropie 5070 de 4090, cum stiu porcii sa zboare.
5070 Ti cu DLSS 4 si Multi Frame-Gen s-ar putea sa-l si intreaca pe 4090. In "raw power" cum ii zici tu, si eu ma indoiesc profund ca poate sa-l bata. Nici macar 5080-ul nu se apropie la specs de 4090, daramite 5070-ul.

Eu sunt tare curios daca acest DLSS Multi Frame-Gen e "fortat" ca fiind limitat pt. seria 5xxx, sau chiar necesita un anumit hardware care se gaseste doar pe seria 5xxx. Ca daca e fortat, atunci sa le fie rusinica astora de la Nvidia...