Pai Nvidia iti da "puterea bruta" foarte clar in specificatii. Nu au ascuns nimic niciodata (din cate stiu eu). Ba au si comparat cu alte placi, cu DLSS 4 si fara. Si cu siguranta vom vedea asta si in mai toate review-urile, ca sigur toti se intreaba daca merita sau nu upgrade-ul.
Ahm, din punctul meu de vedere ei nu fac foarte clara distinctia. Ei au prezentat un produs, stim hardwareul, dar nu stim ce poate face in performanta bruta cand vine vorba de randat frameuri. De ce nu au anuntat cum se raporteaza RTX 5070 la vechiul RTX 4070 fara DLSS-uri si alte minuni? Stim foarte bine ca in ceea ce priveste noile tehnologii de upscaling, frameurile nu mai sunt egale, nici in ceea ce priveste calitatea lor, nici in ceea ce priveste latenta. Nu e normal sa prezinti un produs si in acelasi timp eu sa nu am nicio idee despre cum va fi produsul respectiv de fapt. Anunturile astea sunt pentru cei care n-au nicio treaba cu calculatoarele si pun botul ca vezi doamne ce chilipir va fi 5070, ca e exact ca si 4090 la bani putini. Si nu e ca si cum sunt mai bland cu altii. PS5 si 8k ul e clar reclama mincinoasa. Dar nu e ca si cum devizia PS de la SONY nu sunt tot o apa si-un pamant cu tacticile anticonsumeriste (motiv pentru care am si renuntat la ei).