Single post: Nvidia GeForce RTX 5060, 5060 Ti, 5070, 5070 Ti, 5080, 5090
-
Admin
@Antiohh: man, la demo booths (inclusiv la CES), au pus in paralel PC-uri identice pe care rulau aceleasi jocuri, difereau doar placile video. Si rulau cu toate setarile la maxim, cu ultima versiune de DLSS pe care o suportau placile respective. Au postat gameri mari despre experienta de-acolo. Tu ii spui reclama mincinoasa, ei spun ca nu au vazut nicio diferenta de calitate intre ce rula pe 5070 vs ce rula pe 4090. Singura diferenta era faptul ca pe 5070 frame-rate-ul era mult mai mare.
Acum, daca tu vrei sa te joci fara ultimele nebunii alte tehnologiei activate, ce sa zic? Iei 5090-ul, dezactivezi tot, joci nativ in 4K si aia e. After all, e doar "the best hardware there is for gaming" (nici nu vreau sa ma gandesc la ce pret va ajunge la noi). Daca accepti ca altii ca DLSS-ul e super misto (mai ales DLSS4), atunci vezi ce altceva te atrage din gama actuala dar cu buget mai normal la cap. Daca nu.. cu siguranta mai scade pretul la 4090, daca te atrage atat de mult seria anterioara.
Dupa cum am mai zis, eu voi lua 5070 Ti-ul (astept o versiune OC de la Asus), fara sa mai astept reviews and stuff. Pt. ca deja stiu ce va putea, fata de 4070 Ti Super-ul actual.
Uite un exemplu al cuiva care a fost la demo booths: I just tested the Nvidia GeForce RTX 5070, and yes it can beat the RTX 4090. Va dati seama ca 5070 Ti-ul care e mult peste 5070, e chiar belea, nu? 5080-ul, luand in calcul pretul si diferentele de specs fata de 5070 Ti, nu mai mi se pare la fel de atractiv. After all, are "doar" 60W extra cerinte. Iar 5090-ul pentru mine e "completely out of my league". Sorry.