Single post: STALKER 2: Heart of Chornobyl
-
Why so serious ?
Da, am citit si eu pe net, ca daca ai ceva de terminat sau vrei sa mai explorezi ceva, fa-o inainte de misiunea 32 - cea cu The point of no return.
Jocul nu te da inapoi pe harta dupa terminarea povestii.
Eu aici am ramas momentan si vreau sa mai inchid niste side quests si sa mai vizitez niste lucruri. Cred ca am undeva la 100h.
Problema cu ce arme si armuri am, e ca sunt si fff costisitoare, nu doar la upgrades, dar mai ales la reparatii.
Am ajuns sa dau pe reparatia armurii ceva gen 60k credits, dupa 2-3 drumuri destul de scurte si intors cu ea portocalie, nu rosie.
Pe de alta parte, caut multe artefacte pe care le vand cu usurinta + ca la misiunile din zonele astea, se plateste mult mai bine.
Acum ca am vazut si video de mai sus, parca cu mai mare drag ma intorc in zona 
Overall, cu bune si rele, dar mai ales fara modalitatea de a modifica jocul, tot il consider un joc excelent, chiar daca pe alocuri incredibil de frustrant.
Se puteau face multe QOL updates, se puteau introduce foarte multe lucruri banale (gen un ceas mereu pe ecran sau pe mana lui, sau un mini-map, ca sa nu mai pierd cate 3s deschis si 3s inchis de fiecare data cand vreau sa vad ceasul), dar a iesit ce au vrut ei si cu siguranta este o experienta aparte.