Si eu am comandat o consola Xbox 360 de 60 Gb ieri si azi primesc mesaj de la RVS (spun inca de la inceput ca nici el si nici Gameshop nu au nici o vina pt situatia care o descriu, ba chiar am tinut foarte bine legatura) ca firma de curierat a primit adresa mea gresita. Am sunat la firma, mi-a luat 20 de min sa intru in legatura cu cineva de acolo, ii dau datele corecte si intreb dc voi fi contactat de curier inainte ca acesta sa vina sa livreze produsul, ca sa fiu si eu acasa nu plecat pe undeva. Mi se raspunde ca, curierii nu au timp e telefoane si sa stau eu toata ziua acasa in asteptarea coletului care POATE va veni in functie de programul lor. Deci ce ar trebui sa inteleg? Sa nu mai ies din casa pana marea firma Fan Curier Express binevoieste sa-mi livreze coletul? Am mai trimis si am primit de multe ori colete prin curier, dar aceasta nesimtire nu am intalnit-o la nici o firma. Ar fi bine ca cei de la Gameshop sa se dezica cat mai rpd de ei si sa inceapa colaborarea cu o firma de curierat serioasa.