Quote Originally Posted by Papillon_ View Post
Focusul Sony generatia asta a fost sa scoata porcarii de jocuri cu live-service si PS5 Pro... Fata de generatie trecuta e un regres major.
Sper ca nu inchid Bend Studio si le dau sansa sa dezvolte Days Gone 2.
Cine sa mai dezvolte Days Gone II? John Garvin a plecat de la Bend Studio și partenerul lui, seria este clar moarta și e penibil fiindca Bend Studio deja are 2 jocuri anulate confirmate fiind vorba de Days Gone II și acest live service ( cred ca aveau și un joc racing în plan, dar nu mai rețin dacă e asa ) . Bend Studio nu îl vor închide, dar cu siguranță următorul lor proiect dacă nu aduce ceva vânzări nu ii mai vad sa supraviețuiască . În rest, Jim Ryan și cred ca și Hermen Hulst si-au bătut joc de studio-uri și de generația asta făcând din orice IP deja existent un live service și sa îl anuleze fără măcar sa încerce sa îl ofere cuiva sa îl încerce, poate prindea sau îl inchidea ca pe Concord, sau și mai bine lăsau creativitatea sa iasă și sa vina niște jocuri SP adevărate,dar obsesia asta cu live service a adus doar probleme și vor mai aduce. Îmi pare rău că din cauza asta noi ca și consumatori nu vom mai vedea multe jocuri noi fiindca și Hermen Hulst a spus ca vrea sa readucă vechi IP uri ceea ce înseamnă alte remake/remastered doar sa nu lase studio-urile fără conținut pana la ceva nou, trista generație.