Quote Originally Posted by SieNoK View Post
De ce sa iti doresti un Days Gone remaster? Ai 4K 60 FPS pe PS5 si sunt sigur si ca l-ai terminat, ce mai vrei de la el?

Chiar fac un studiu (personal) si sunt curios de ce lumea isi doreste remasteruri si de ce da banii pe ele, dupa ce ai terminat un joc si in cazul Days Gone, deja ruleaza la specificatii maxime.
La mine e cam la fel ca la The Last of Us. E cumva un joc de suflet, un joc pe care l-am terminat de 3 ori deja (PS4, PS5 + Steam Deck), mereu 100% - ultima data chiar in urma cu cateva luni, pe Steam Deck si inca mi se pare unul din cele mai aratoase jocuri out there si daca as avea ce sa mai fac in joc, as mai continua sa ma joc. Pur si simplu a facut click cu mine lumea, personajele, motoru, world traversal si tot ce este acolo, indiferent cat de repetitiv este.

Daca tot nu se face o continuare, normal ca vreau un remaster cu componente aduse la zi, eventual ceva la nivelul lui TLOUP2 sau chiar si mai mult, cu implementarea RT, macar cu RTAO sau multe multe altele pe care le pot face.

Nu cred ca am mai mult de 2-3 remasterizari cumparate si sunt complet impotriva cash grab-urilor, dar daca ne uitam la TLOUP1 remaster, as zice ca au cum sa mai evolueze, la cat timp a trecut de la lansarea de acum aproape 6 ani si cate tehnologii au aparut intre timp (vezi path tracing) care pot aduce o tenta de realism in orice.