Nu cred ca e gresit neaparat ce spui despre combat, dar nu vad cum e un lucru negativ. Jocul iti da multa libertate in a folosi ceea ce vrei, cum vrei, deci exista mai multe variante la fel de bune de a aborda un boss fight. Cand zici ca nu e nevoie sa deblochezi alte abilitati pentru ca poti termina jocul cu 2-3, o zici ca pe un lucru rau, dar tocmai libertatea asta e apreciata de majoritatea si in alte jocuri gen Elden Ring, pe care il poti termina folosind doar 10% din optiunile existente. Mie imi place mecanica de parry si de multe ori am omorat inamicii cu finisher dupa ce le-am dat jos stamina, dar la fel de bine te poti axa doar pe burst skills daca te descurci sa faci reposte la atacurile albastre/mov.

Cu Devil May Cry si Bayonetta nimic nu poate fi comparat, sunt in alta liga. In Nier Automata nu imi amintesc sa fi apasat altceva in afara de light attack tot jocul, nu il pot descrie altfel decat ca button mashing. Din GoW Ragnarok imi amintesc ca tot deblocam o groaza de combo-uri interesante si nici macar un singur boss nu astepta ca eu sa pot sa duc pana la capat macar unul din noile mele combouri. Ma atacau mereu si imi luam interrupt, fara exceptie, asa ca tot jocul s-a redus la strecurat cate un light attack dupa ce fac dodge sau parry la cate un atac.