Single post: Assassin's Creed Shadows
-
Senior Member
Nu stiu ce sa zic, poate problema e ca vorbim de a 14a (paisprezecea) continuare a unui veritabil AC game. La Spiderman 2 am preferat sa ma uit cum se joaca sotia mea pentru poveste, deoarece deja eram plictisit de acelasi gameplay obosit ca in primul joc. Nu mi-as putea imagina sa continue Insomniaq cu inca 12 continuari veritabile la Spiderman, si daca ar facea-o nu as mai cumpara oricum nici macar una.
Cred ca voi aveti un atasament subiectiv si nostalgic fata de Ubisoft ceea ce e okay, dar adevarul e ca firma e blamata nu pentru ca se numeste Ubisoft, ci pentru ca nu a mai inovat nimic in industria asta din 2007. Incearca sa concureze cu Sony in gama de jocuri cinematografice pentru norod (stil film Marvel), insa si acolo, obiectiv, nu ating aceeasi calitate cinematografica: God of War are toate scenele importante cu motion capture, expresii faciale mai realiste, regie fantastica cu efectul ala de "one-shot", actori de voce de 100 de ori mai scumpi decat angajeaza Ubisoft etc.
Sunt sigur ca si acest Shadows va fi un esec, lucru pe care nu il zic triumfant ca haterii de pe alte forumuri, ci cu o sincera parere de rau. Pentru mine trilogia Prince of Persia si primele Assassin's Creed 1 + 2 au fost unele dintre cele mai memorabile experiente de gaming, dar e clar ca acest AC Shadows nu este renasterea inovatoare de care firma are nevoie.