Corect, este suma a mai multor factori, dar pe primul loc e libraria exclusiva de jocuri. Pe care vreau s-o joc "normal", pe platforma ei standard. Niciodata n-am emulat ceva pentru ca n-am vrut sa-mi bat capul, sa stau sa dloadez tot felul de software, si asa mai departe. De-aia nici nu imi surade sa-mi cumpar Steam Deck, pentru ca nu vad de ce as juca jocurile din libraria mea Steam pe altceva decat pe PC. Nici nu calatoresc mult ca sa zici ca imi trebuie si atunci cand o fac ma pot lipsi de gaming.

Legat de 15 FPS-uri, din fericire m-am rezumat la jocuri unde n-am vazut astfel de probleme dar daca ele exista, precum Age of Calamity, atunci sa fie penalizati cu reviews mici si vanzari slabe si aia e. Ca unii vor sa-l emuleze sa-l joace ca lumea pe PC, more power to them, dar eu nu sunt in acel public. Dar ca sa nu deviez prea mult, ma intorc la ce ziceam initial - comparatia in vanzari cu Steam Deck nu prea are sens pentru ca sunt audiente diferite, majoritatea celor care cumpara Switch o fac pentru jocuri. Ca sunt unii care le joaca emulate pe alte platforme, sau ca unii cumpara Switch ca e mai ieftin ca Steam Deck, desi joaca 3rd party games, cred ca e neglijabil procentul.