Single post: Path of Exile 2
-
Senior Member
În sfârșit după 300 h pot spune ca am bătut tot și am facut maximum de puncte la atlas, numai cu minionii
Cel mai greu a fost la boșii de la delirium(am încercat de 12× pentru 4victorii)dar la ultima victorie a picat si sticla de mana legendara(14 divine minim),la ceilalți a mers din prima.
După toate combinațiile de minioni acum joc cu bilele de foc,magii cu gheata(au lv 37 acum ) si 3 vindecatori(raging spirit ,skeletal frost mage,cleric).Mi se pare cea mai buna formula ,mai ales la boșii ii îngheață și nu prea mai misca .
Pentru farming foloseam hărți de +15 cu maximum de prefixe/sufixe ,apoi le puneam 3 delirium(White map) și apoi le corupeam
După ce am pus pct de la delirium din atlas sa am 20% șanse sa pice hărți albe le foloseam și pe alea de lv12+ dar tot asa bagam exaltet orb pana la max delirium dacă mai mergea și corupere la urma.( dacă ai peste 50% delirium iti da bine ,mai ales fragmente)
Cel mai frumos a fost când a picat 2 divine în același timp ,per total cred ca a picat cam 20
Mi-a mai picat tot asa o centura (ingenuiti bell) pe care am vândut-o cu 15 div .
Am cumpărat o casca cu 1 div,avea +2minioni și 60 item find și am dat un vall orb sa o corup și a mai dat +1 la minioni( cred ca e peste 10 div acum ,asa se fac banii )
Acum o sa încerc și demon form sa vedem cum e ,per total un joc foarte bun mai ales ca e si prima data când joc path of exile .( la diablo în sezonul nou am jucat 4-5 h apoi m-am întors la path )