Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: SpamBox Reloaded :P
-
Senior Member

Originally Posted by
RonanN1
...merci.
oO asta nici eu nu am inteleso 

Originally Posted by
dogdan
pretul acelui pc 2670 $ iau doar prima configuratie nu are rost sa le iau pe toate.
preturi:
- procesor mai bun ca ala 300$
- placa video 150 $
- placa de baza chiar daca nu spune de care e o punem undeva la 200 $
- carcasa 200 $
- psu 200 $
- hdd 150 $
- rami (mult mai buni ca aia) 150 $
- diverse 300$ tastatura si mouseul ala (chiar daca pt mine si o tastatura cu 30 lei e ft buna)
pret total 1650$ pt un pc mai bun ca ala ce e drept ca nu o sa arate carcasa asa "bengoasa".De 2670$ imi fac un pc care rivalizeaza ,poate chiar il bate pe ala de 6000$ al lor.
si aici am calculat cu preturile din romania , daca ma luam dupa newegg ieseam mult mai ieftin .
As mai adauga urmatoarele:
1. acer = fail ii firma si... ahem am sa ma abtin
2. In calc-urile asta se baga o placa de baza mainstream ce nu ii cine stie ce rami iara si pun pariu ca dogdan a folosit piese mult mai bune cand a facut sistemu ca cele oferite de iei in sistem.
3. Cam asa-i ptr toate defapt si ptr faimoasele "Alienware" platesti brandu si carcasa nu calitatea.
4. Se gasesc carcase bengoase cu kilogramu.
5. Mac iara overrated acuma numai ii nici o diferenta in hardware si ptr un amarat de upgrade tre sa platesti cu muuult in plus. inainte cand era o diferenta intre mac si pc da era ceva sa ai mac (mai ales daca foloseai photoshop) dar acuma merge photoshop-ul superior pe 7, dar de OS nu ma leg a nu se intelege gresit Mac OS 10 are pro si contrele lui...