Nefiind precum Life is Strange (am jucat primul doar pe PC la lansare, dar nu mi-a placut asa mult, desi sotia a terminat 1 si Before the Storm. 2-ul nu i-a placut deloc. Iar eu am terminat doar 1-ul si de curand True Colors, unde povestea m-a prins si m-a intrigat, desi imi doream ceva mai multe capitole. Iar Double Exposure n-am incercat).

Legat de jocul asta. Da, la inceput cam cel putin jumatate din capitole nu prea pare ca se intampla ceva. Doar ne arata viata unei fete, foarte timida, ce nu are prieteni si urmeaza sa se mute in Canada. Iar in vara din 1995 (avea cam 16 ani atunci) incepe sa se mai "dezghete" si ea si incepe sa lege o prietenie cu 3 fete, cam de varsta ei. Iubeste sa filmeze si e pasionata in editari si filme, de aceea e mai tot timpul cu camera aia.

D-abia pe la jumatatea lui Tape 1 aflam de ce se reunesc fetele in 2022, dupa 27 ani si ce au facut ele in vara lui 1995 aflam spre final.
Se termina precum un episod, ce te face sa astepti urmatorul sa vezi ce se intampla.

Nu stiu exact la ce capitol esti tu, Razvan, dar totusi da-i o sansa. Povestea nu tine multe cam 8-9 ore parca, asta daca nu stai sa faci toate filmarile pentru Memoir (desi unele continua si in Tape 2) si trofeele adiacente. Povestea am inceput-o sambata si am terminat duminica noapte, in conditiile in care am jucat in Collectibles Mode sa iau 2 filmari pe care le ratasem si capitolul 24 si 25 am rejucat din nou, fix pentru acea filmare.