Single post: Assassin's Creed Shadows
-
Junior Member
Povestea și writing-ul din AC-urile „moderne” au fost mereu lame și mult sub AC-urile vechi, iar din câte am văzut, AC Shadows nu schimbă cu nimic tradiția asta. Multe scene de dialog par mai degrabă niște sketch-uri care ar fi trebuit cândva să fie finisate, au omogenizat cumva treaba asta și le-au făcut pe toate să se simtă la fel. Nu mai transmit emoțiile ca înainte, nu-ți mai pasă de personaje, pur și simplu sunt șterse și ușor de uitat. Probabil mulți au uitat ce dialoguri și câte emoții transmiteau personajele înainte de AC Origins (deși Origins did it way better față de restul ce au urmat)... Nu erau jocuri excelente nici atunci, dar personajele măcar erau dinamice, iar dialogurile și interacțiunile dintre ei se simțeau reale, dacă ar fi să le compari. Aș rejuca fără nicio problemă titlurile vechi, dar nu m-aș mai atinge de niciunul nou după ce le-am jucat deja o dată (chiar dacă ar fi mult mai scurte). Sunt mult mai multe elemente care mă fac să iau decizia asta, dar problemele resimțite sunt în mare parte bazate pe feeling, nu neapărat pe ceva obiectiv. Sunt departe de a fi atât de rele pe cât le fac să pară haterii, dar refuz să cred că cineva ar prefera saga modernă pe partea de creativitate.