Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Assassin's Creed Shadows
-
Member

Originally Posted by
eagle-eye
Shadows cred ca e jocul AC cu cel mai prost world-building, e fascinant cum au putut s-o dea de gard aici.
Toata harta se simte claustrofoba, inchisa si creeaza confuzie, daca nu ar fi pathfinder-ul ala de multe ori n-as sti pe unde s-o iau. Multe obstructii naturale, de la paduri dese si boschetareala la dealuri pe care nu poti sa urci si drumuri inchise, efectiv mi-e greu s-o mai iau perpendicular catre waypoint ca o sa ma lovesc de obstacole blocante, drumurile de multe ori sunt confusing si nu stii care e ala bun, o distanta de 200m pare mult mai complicat de parcurs decat in celelalte jocuri din serie unde aveai open space si erau mult mai aerisite.
Nu zic, nici relieful Japonei nu ajuta, dar chiar e ingrozitor de prost facut. QOL feature-ul cu faptul ca te urca pe cal automat atunci cand il chemi (ceea ce imo ar trebui sa faca toate jocurile cu mount system) e jumate invalidat de faptul ca vine in galop si te duce in directia in care te uiti, adesea directia proasta si tre sa stai sa te invarti aiurea pe loc. Simt ca tot jocul e zona cu mlastina din Witcher 3, e foarte tedious si ma seaca energetic.
Eu am zis ca doar mie mi se pare exasperant world-buildingul. Efectiv m-am saturat sa ocolesc câte 10 minute sa pot ajunge unde am treaba, pentru ca nu o pot lua pe alte drumuri ca nu pot urca/alunec etc. Am 55 de ore în el, am făcut o parte din story și am descoperit toate Viewpointurile existente în joc, dar m-am plictisit îngrozitor de tare. Aveam așteptări mai mari, am intrat în el cu mult entuziasm dar după vreo 20-30 de ore m-am desumflat. Efectiv acum nu mai am chef sa continui story, totul e repetitiv, aseară am intrat în el, am jucat 5 min și l-am închis. Fac pauza câteva zile după care sper măcar story să-l duc la capăt.