Single post: Assassin's Creed Shadows
-
Member
Eu sincer cred ca nici ei nu știu de fapt ce vor să facă mai exact pentru un joc. Vor un open world fiindca trebuie să recunoaștem ca se pricep la acest lucru din punct de vedere grafic dar în același timp trebuie și o poveste, o mecanică de luptă fără lvl pe combatanți(pe mine unul mă seacă la culme chestia asta artificială -ști sunt level 10, nu pot merge acolo ca aia sunt level 12 și îmi dau pe coajă nu fiindcă joc eu prost, ci fiindcă așa vrea dev-ul) și activități misto, ca altfel se lovesc de ce pățesc acum. Lumea intra inițial, le place ce văd, dar apoi după puțin timp ii apucă somnul. Eu nu cred ca hate-ul ăsta generalizat este doar ca firma producatoare se chema Ubisoft. Cred ca hate-ul este fiindcă ultime jocuri Ubi au fost pur și simplu o păcăleală, un rahat împachetat frumos. Le-am cumpărat toate jocurile până la Valhalla când am luat decizia sa zic stop. S-au îndepărtat foarte mult de primele serii și în sensul prost, părerea mea ca un joc în tematica AC nu prea se pretează a fi open world, mai bine puțin mai liniar poate în stilul GOW, cu o poveste misto.
Ar trebui părerea mea un reset masiv aici, și sincer chiar sunt curios ce urmează în perioada următoare.
Sent from my iPhone using Tapatalk